Popsuli TransindexErdély FMMédiabefutóCommunitas Alapítvány
Belépés
Hibás adatok!vissza az űrlaphoz

Egy e-mail küldtünk ki neked
az új jelszóval!


vissza a bejelentkezéshez

kontaktFórumrss

Adások átiratai

2008 7. 27. A Félszigetről jelentkezik a PopSuli

 

A mai PopSuli egy picit rendhagyó, hiszen hat popsulis előadó is fellépett a Félszigeten, ezért úgy döntöttünk, az eheti műsort innen a Félszigetről fogjátok hallani. Ennél jobb helyszínt nem is választhattunk volna. Bár az időjárás nem nekünk kedvez, de azért mi itt vagyunk, és a PopSulis zenekarok is itt vannak.

Elsőként a Knock Out zenekar lépett fel a nulladik nap estéjén itt a Félszigeten. Ők tulajdonképpen a 15. születésnapjukat ünnepelték a fesztiválon, és egy nagyszerű koncerten vehettünk részt, ahol eljátszották összes eddigi slágerüket, és néhány feldolgozást is. A zenkarvezetővel, Yogival beszélgettünk:

- Valamikor régen született egy dalotok, a Nem tudom, mit hoz a holnap. Azóta eltelt néhány év. Így visszatekintve már tudjátok, hogy mit hozott az a bizonyos 15 évig tartó holnap. Egy listát kérünk.

- Hozott sok örömet és sok mérgelődést, megpróbáltatást, de végülis, ha összegezzük az egészet, nagyon jó volt, és ha visszapörgetnénk az időt, megírhatnánk még egyszer ezt a nótát, és ugynanonnan elkezdhetnénk mégegyszer.

A Weekend színpad legelső fellépője volt a csíkszeredai Fading Circles zenekar. Ők már évek óta készülnek az első lemezük megjelentetésére, és úgy néz ki, végre itt az idő. Énekesük, Putyi számol be a részletekről.

- Kemény munka szükséges hozzá, és ugye kevésbé szeretik az itthoni zenekarokat. De úgy érzem, azért van egy réteg, akit kezdünk megfogni, és ami jó benne, hogy nagyon sok fiatalt, tehát 16-17 évest láttunk most is az első sorban – mert én ugye odáig láttam el – és ez mindenképpen örvendetes a jövőre nézve, hogy hátha terjed még az ige.

A sZempöl Zenekar koncertje sajnos nem úgy sikerült, mint ahogy ők is, és mi is terveztük volna, hiszen a hangosítók kissé közbeszóltak. Emiatt nem volt annyira élvezhető a koncert, de hálistennek a lelkes közönségnek köszönhetően azért nagyon-nagyon jól szórakoztunk.

A Félszigeten a már felsorolt együtteseken kívül még fellépett a the Underskies, a Ritmo del Flamenco és a Slip duó is – ezúttal trióként.

Kár, hogy az Underskies nem az első napon zenélt, hiszen a nyárias hangulatú, vidám zenéjükkel talán sikerült volna az időjárást befolyásolniuk.

Ez volt a mai PopSuli a Félsziget Fesztválról. Jövő héten ismét találkozunk.

Vissza a címoldalraKNOCK OUT
solus.php
Hallgasd meg
Historica
Madéfalva
Hallgasd meg
Historica
Megsárgult kép
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica
Hallgasd meg
Szuszpansz
Travel Down The Winter Road
Hallgasd meg


Face Today
Freakin' Awesome (30624%)
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica (83%)
Hallgasd meg
abyss
a drop of intuition (81%)
Hallgasd meg
abyss
desert sound (80%)
Hallgasd meg
Laszlo Zsolt
Tears In The Rain (Joe Satriani cover) (79%)
Hallgasd meg

Hozzászólások

  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező,nem publikus)

Megjegyzés

Kötelező a képen látható karaktereket beírni. (A nagybetűk számítanak)
  


Partnereink
City Rádió
Gaga Rádió
MIX FM
Paprika Rádió
Régió Rádió
Siculus Rádió
Star Rádió
VOX FM
Félsziget Fesztivál
Udvarhelyi Híradó
Csíki Hírlap
Vásárhelyi Hírlap
Defender Productions
Star Express
Caro Comp
Szüloföld Alap
Nemzeti Kulturális Alap
Impresszum | Támogatóink
Adatvédelmi záradék | (c) Média Index Egyesület | Index lapcsalád
Kontakt Sajtókitt RSS