Popsuli TransindexErdély FMMédiabefutóCommunitas Alapítvány
Belépés
Hibás adatok!vissza az űrlaphoz

Egy e-mail küldtünk ki neked
az új jelszóval!


vissza a bejelentkezéshez

kontaktFórumrss

Adások átiratai

2008 8. 24. Az utóbbi másfél hónap termése

 

A mai műsorban a legújabb popsulis zenéket mutatjuk be nektek. Elsőként kezdjük Mészáros Lehellel, aki Tóth Csabával és Kovács Tímea Zsozsóval Marosávásárhelyen egy zenekart készül alapítani No Smoking néven. Számaik még nincsenek teljesen készen, és szólógitárost keresnek. Tehát ha Marosvásárhelyen zenéltek, és tudtok szólógitáron játszani, akkor keressétek meg Leheléket, hogy alapítsátok meg a No Smoking zenekart. Most pedig következzen a Szeresd című számuk.

Ezoterik már elég régi ismerősünk, ő Sepsiszentgyörgyön zenél, és az elektronikus műfajokban érzi otthon magát. Tőle most egy új számot fogunk hallani, amelynek címe Reckless World.

A Torkosborz zenekar egyelőre duóként üzemel, Székely Róberttel és Bereczky Botonddal. Nagyon keresnek maguk mellé egy bőgőst, úgyhogy Marosvásárhelyen már nemcsak szólógitárosokra, hanem bőgősökre is szükség van. Keressétek meg őket, ha tudtok zenélni. Azt írják, hogy ha valaki véletlenül szabad, és van némi tapasztalata, azt szívesen látják. Zenélésük már régebbre visszahúzódik, hiszen más bandákban is zenéltek, de a tagok képességeinek hiányában kiléptek, és ketten kezdtek zenélni. A Nyuszika című számukat egy új barátuknak dedikálják, akivel egy éjjeliőrködés alkalmával ismerkedtek meg, és tőle inspirálódtak a dalhoz. Torkosborz és Nyuszika.

Most egy 16 éves székelykeresztúri srác következik, a ki a trance-dance műfajokban mozog otthonosan. Tőle a Downloads című számot fogjuk hallani, a neve DJ B Attila.

Egy újabb székelykeresztúri csapat következik – úgy látszik, nagyon felgyorsult az élet ebben a kisvárosban, egyre többen jelentkeznek. Tehát a PF duó következik, amelynek tagjai PF és HM, a daluk pedig a Tiltott szerelem.

Zárásként pedig hallgassunk meg egy dalt a PopSuli-toplista első helyezettjét. A the Underskies fog következni a Forgószél című vadonatúj dallal, és mielőtt elindulna ez a nóta, még elmondnám, hogy a PopSuli.ro oldalon több mint ötszáz erdélyi dalt lehet meghallgatni, és ha szerettek zenélni, jelentkezzetek, mert a legjobb dalokat be fogjuk játszani.

Vissza a címoldalraKNOCK OUT
solus.php
Hallgasd meg
Historica
Madéfalva
Hallgasd meg
Historica
Megsárgult kép
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica
Hallgasd meg
Szuszpansz
Travel Down The Winter Road
Hallgasd meg


Face Today
Freakin' Awesome (30624%)
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica (83%)
Hallgasd meg
abyss
a drop of intuition (81%)
Hallgasd meg
abyss
desert sound (80%)
Hallgasd meg
Laszlo Zsolt
Tears In The Rain (Joe Satriani cover) (79%)
Hallgasd meg

Hozzászólások

  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező,nem publikus)

Megjegyzés

Kötelező a képen látható karaktereket beírni. (A nagybetűk számítanak)
  


Partnereink
City Rádió
Gaga Rádió
MIX FM
Paprika Rádió
Régió Rádió
Siculus Rádió
Star Rádió
VOX FM
Félsziget Fesztivál
Udvarhelyi Híradó
Csíki Hírlap
Vásárhelyi Hírlap
Defender Productions
Star Express
Caro Comp
Szüloföld Alap
Nemzeti Kulturális Alap
Impresszum | Támogatóink
Adatvédelmi záradék | (c) Média Index Egyesület | Index lapcsalád
Kontakt Sajtókitt RSS