Popsuli TransindexErdély FMMédiabefutóCommunitas Alapítvány
Belépés
Hibás adatok!vissza az űrlaphoz

Egy e-mail küldtünk ki neked
az új jelszóval!


vissza a bejelentkezéshez

kontaktFórumrss

Adások átiratai

2008 8. 31. Kik az előadók kedvencei? Folytatódik a hólabda!

 

Sziasztok, Előd vagyok. Kollégám, Tóth Árpi még mindig szabadságon van, úgyhogy ezúttal is magamra vagyok utalva. És kit hívhattam volna segítségül, ha nem a popsulis előadókat? Ez azt jelenti, hogy folytatódik a hólabda. Legutóbb, valamikor júliusban ott hagytuk abba, hogy a nemEz zenekart ajánlották bejátszásra, így most ők vannak soron.

Orbán Feri mondja el, hogy kit szeretne hallani a PopSuliban: Igen, nézelődtem, és eléggé sokat szoktam tájékozódni a honlapotokról. Én Henter Ambrusra szavaznék, hogy az ő dalát játsszátok be. Elsősorban mert az egyik legigényesebb előadó szerintem a popsulisok közül. Minden benne van, ami kell: profizmus, poén, minden, ami kell egy jó muzsikához.

Következzen hát régi ismerősöm, Henter Ambrus, aki 2005-ben a Médiabefutó nagydíjasa volt. Ambrus, neked ki a kedvenced a PopSuli előadói közül?

Henter Ambrus: Az Underskies zenekart szeretném javasolni. Szeretem a zenéjüket, az egyedüli reggae-zenekar Romániában. Netovább - ha jól emlékszem, ez a szám címe.

Szinte gondoltam, hogy az Underskies zenekarra fog esni Henter Ambrus választása. Tőlük Tommie Trance-et kértem meg, hogy válasszon egy dalt.

Tommie nem tudta megmondani a dal címét, de nagyon jól emlékezett rá. Halljuk, miről is van szó: Javasolom Absurdcus featuring Koszit, ők jönnek be a legjobban a PopSuliról. Nem jön be a dal címe, az legyen, amelyiknek a végén Koszika bemondja, hogy "ezt most veszitek?"

Igen, igen, igen, itt van velünk Koszi, akit az utóbbi időben hanyagoltunk. Szándékosan, mert azelőtt nagyon sokat lehetett hallani a hangját a PopSuliban, mind a Slip duóval, mind az Absurdcus feat. Koszi projektben. Most itt az ideje, hogy kiderüljön, neki ki a nagy kedvence.

Koszi: Én Rigodont szeretném választani. Szerettem régebb barangolni a PopSulin, most már nagyjából ismerem az előadókat, és különösebben nem szokásom, de régebb szerettem sokat barangolni itt, és ráakadtunk Rigodonra. Megvolt a véleményünk az egész erdélyi elektronikus zenéről, mert volt egy csomó olyan, ami nem sokat ér. És akkor meghallgattam Rigodont, és egy elképesztően kellemes meglepetés volt. Nagyon sokszor meghallgattuk, és mindenkinek mutogattam, hogy "figyelj, nézd, milyen jó!" Akkor még csak a Traveller volt fent a PopSulin, és nemsokára felrakta az A Drop in the Oceant, ami szerintem még jobban sikerült, és ami egy jó kis adu ász, amit előkaphat a ruhája ujjából, hogy felmutassa, hogy ő tényleg tudja, mit csinál, és az erdélyi elektronikus zene mégis van valahol, ha vannak ilyen fiatal művészek, akik ilyeneket tudnak csinálni.

Tehát megvolt Koszi választása is, Rigodonnal fogunk búcsúzni, és az A Drop in the Ocean című dalával. A popsuli.ro oldalon több mint ötszáz dalt lehet meghallgatni több mint kétszáz előadótól, csak kattintgatni kell. Ha zenészek vagytok, jelentkezzetek, mert a legjobb számokat be fogjuk játszani!

Vissza a címoldalraKNOCK OUT
solus.php
Hallgasd meg
Historica
Madéfalva
Hallgasd meg
Historica
Megsárgult kép
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica
Hallgasd meg
Szuszpansz
Travel Down The Winter Road
Hallgasd meg


Face Today
Freakin' Awesome (30624%)
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica (83%)
Hallgasd meg
abyss
a drop of intuition (81%)
Hallgasd meg
abyss
desert sound (80%)
Hallgasd meg
Laszlo Zsolt
Tears In The Rain (Joe Satriani cover) (79%)
Hallgasd meg

Hozzászólások

Koszika
2008-9-12 15:59
pfu minden egyes alkalommal bex@rok rigodon beatjeitol :D:D:D
  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező,nem publikus)

Megjegyzés

Kötelező a képen látható karaktereket beírni. (A nagybetűk számítanak)
  


Partnereink
City Rádió
Gaga Rádió
MIX FM
Paprika Rádió
Régió Rádió
Siculus Rádió
Star Rádió
VOX FM
Félsziget Fesztivál
Udvarhelyi Híradó
Csíki Hírlap
Vásárhelyi Hírlap
Defender Productions
Star Express
Caro Comp
Szüloföld Alap
Nemzeti Kulturális Alap
Impresszum | Támogatóink
Adatvédelmi záradék | (c) Média Index Egyesület | Index lapcsalád
Kontakt Sajtókitt RSS