Popsuli TransindexErdély FMMédiabefutóCommunitas Alapítvány
Belépés
Hibás adatok!vissza az űrlaphoz

Egy e-mail küldtünk ki neked
az új jelszóval!


vissza a bejelentkezéshez

kontaktFórumrss

Adások átiratai

2008 9. 14. Apróhirdetés: zenésztársakat keresünk

 

Egy igen érdekes PopSulit fogtok hallani, akár azt is mondhatnánk, hogy ma a PopSuli apróhirdetés rovata jelentkezik. Olyan zenészeket, csapatokat választottunk ki a PopSuli.ro oldalról, akik valamilyen szinten hiányosak – azaz hiányzik egy-két tag a zenekarukból, szükség lenne mondjuk egy dobosra, basszusgitárosra vagy éppen énekesre.

Úgyhogy azok, akik zenélnek, de csak otthon a négy falnak, és nem zenekarban, azok figyeljenek most nagyon, hiszen zenekart találhatnak maguknak. És bizony színes a paletta, hiszen több stílusból is lehet itt válogatni.

Kezdjük egy kis metállal. Az Illusion of Control kolozsvári zenekarral, akiknek nincs dobosuk, de keresik. Ahhoz, hogy esetleg kedvet kapjatok hozzájuk, szóljon a The Words Unspoken című daluk.

Kertész Huba sepsiszentgyörgyi, és gitározik. Ő a zenekarába keres zenészeket, és megadta a Yahoo! ID-ját is, ezt a PopSuli.ro oldalon lehet megnézni.

Most ugrunk egy nagyot, mégpedig Mészáros Lehelhez, Tóth Csabához és Kovács Tímeához. Ők lesznek hamarosan a No Smoking zenekar. Csakhogy egyrészt a számaik nincsenek teljesen készen, másrészt nincs szólógitárosuk. Tehát aki kedveli a rockzenét, és marosvásárhelyi, keresse meg őket. Igaz, hogy ők kissé olyanok, mint a Karthago, de azért következzen tőlük a Szeress című dalocska.

A Nomad Creation gótikus metált játszó sepsiszentgyörgyi zenekar. Elég rég alakultak már, viszont élőben keveset játszanak. Keveset koncerteznek, merthogy az egyik tag Kolozsváron él. A másik gondjuk az, hogy a koncertezéshez ugy kellene még néhány zenész, hiszen csak ketten vannak: Forró Szabolcs gitározik és énekel, Kiss András pedig baszusgitározik. Aki Sepsiszentgyörgyön vagy Kolozsváron van, és tud dobolni, az keresse meg őket. Nomad Creation és a Nomad című dal, meglehetősen egyedi székely akcentussal.

A Torkosborz jazzpopos beütésű marosvásárhelyi banda. Székely Róbert - gitár, vokál és Bereczky Botond - dobok; egyelőre csak ketten zenélnek, és némi tapasztalattal rendelkező bőgőst keresnek maguk mellé.

 Persze nem csak ők vannak a PopSuliban, akik zenésztársakat keresnek. Egyesek ezt nem fejtették ki a profiljukban, de hát ott van például az Underskies zenekar, akiknek nagyon jól fogna egy fúvós, a Slip duó, akiknek jól jönne egy kis dob, és még sorolhatnánk, például az Infinite Dawn nevű szentegyházi metálzenekarral, akik egyelőre még csak hobbiszinten zenélnek, de ha egyszer szeretnének élőben koncertezni, akkor bizony hogy szükség lesz még ott is egy emberre.

A végére pedig egy szintén csonka zenekart, pontosabban egy zenészt hagytunk, Vizi Imrét, aki vizi néven regisztrált a PopSuliba, és egy igazán szép dalocskát, az Egyedül címűt adta elő nekünk, töltötte fel. Neki nemsokára, október vége fele a Jazz and Blues Klubban lesz koncertje Maropsvásárhelyen, és ehhez keres zenésztársakat. Tehát dobost, bőgőst, esetleg billentyűst, szaxofonost vagy trombitást - nos, aki tud zenélni, és szeretne Vizi Imrével együtt fellépni, keresse meg, és ő pontosan fogja tudni, hogy milyen zenészekre van szüksége.

Vissza a címoldalraKNOCK OUT
solus.php
Hallgasd meg
Historica
Madéfalva
Hallgasd meg
Historica
Megsárgult kép
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica
Hallgasd meg
Szuszpansz
Travel Down The Winter Road
Hallgasd meg


Face Today
Freakin' Awesome (30624%)
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica (83%)
Hallgasd meg
abyss
a drop of intuition (81%)
Hallgasd meg
abyss
desert sound (80%)
Hallgasd meg
Laszlo Zsolt
Tears In The Rain (Joe Satriani cover) (79%)
Hallgasd meg

Hozzászólások

  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező,nem publikus)

Megjegyzés

Kötelező a képen látható karaktereket beírni. (A nagybetűk számítanak)
  


Partnereink
City Rádió
Gaga Rádió
MIX FM
Paprika Rádió
Régió Rádió
Siculus Rádió
Star Rádió
VOX FM
Félsziget Fesztivál
Udvarhelyi Híradó
Csíki Hírlap
Vásárhelyi Hírlap
Defender Productions
Star Express
Caro Comp
Szüloföld Alap
Nemzeti Kulturális Alap
Impresszum | Támogatóink
Adatvédelmi záradék | (c) Média Index Egyesület | Index lapcsalád
Kontakt Sajtókitt RSS