Popsuli TransindexErdély FMMédiabefutóCommunitas Alapítvány
Belépés
Hibás adatok!vissza az űrlaphoz

Egy e-mail küldtünk ki neked
az új jelszóval!


vissza a bejelentkezéshez

kontaktFórumrss

Adások átiratai

2008 9. 28. Kik töltik fel legjobban a közönséget?

 

Mai műsorunkban azzal foglalkozunk, hogy kik kapták a legjobb pontszámokat a PopSuli oldalán. Minden dalra lehet szavazni, az értékelést százalékok jelölik. Ezek közül választottuk ki a tíz első helyezettet. Akik a legjobb pontszámot érik el, felkerülnek a PopSuli.ro főoldalára, ez is egy jó pont, hiszen így több kattintás érkezhet a dalaikra, többen lehetnek kíváncsiak rájuk, de most a rádióban is játsszuk egy kicsit őket.

Egytől tízig tart a skála, de mi visszafele indulunk. A kilencedik és a tizedik helyen Haller István két dala van. Ő a the Underskies zenekar gitárosa, aki egyébként nagy kedvelője az instrumentális zenének. Ilyen indíttatásból születtek ezek a dalok is: a Howl of the Wolves és a Your Eyes. Most a Your Eyes című szám szól.

Nyolcadik helyen a Hybrid Lyrics, ConCreeth: Shift – ez a szám címe. Négy székelyudvarhelyi srácról van szók, ők név szerint AlterEgo, LoWHH, ConCreeth és Dyke. Ez a dal a ConCreeth-é, de a srácok együtt dolgoznak már egy ideje, és ezentúl Hybrid Lyrics néven lehet majd hallani őket.

Hetedik helyen van Nagy Pityu, akinek október elsején van a születésnapja, ezúttal is kívánunk neki sok-sok boldog születésnapot. Ő a Dream of Imagination projektjét töltötte fel a PopSulira, In Memoriam, ez a dala címe. Hét éve játszik gitáron, ezenkívül zongorázik, szintetizátorozik, hegedül, és így tovább. A dalt ő egyedül vételezte fel, nem tudom, hogy a stúdióban vagy számítógép előtt ülve, mindenesetre hallgassátok meg, elég jól szól. Egy újabb instrumentális szerzemény következik, amely Karácsony Lórándnak állít emléket, aki egy nagyon jó barátja volt az előadónak.

Hatodik helyen a the Underskies és a Reggae reggeli. Őket nem először hallani a pOpSuliban, azt hiszem, ők azok a zenekar, akiket a legtöbbször játottunk be a PopSuliban, ami nem véletlen, hiszen ők szerezték a  toplistánk első helyét is.

És máris a dobogó előtt állunk: harmadik helyen az absurdcus: Totally Unrelated, ami azt jelenti, hogy semmi köze hozzá. Hogy pontosan mihez nincs köze, vagy mihez van, ez majd kiderül. Ő marosvásárhelyi egyébként, és  rendes neve Demeter László. A múlt héten már bejátszottuk ezt a dalt, úgyhogy most csak egy keveset fogunk hallani belőle.

Mint észrevettétek, kimaradt a 4. és az 5. hely. Nos, ez azért történt,mert az Evidence sepsiszentgyörgyi zenekar a 2., a 4. és az 5. helyet is megszerezte ezen a listán. Tőlük a Csillag és kő című szám fog szólni, ez a negyedik helyezettje a listának, a második egyébként a Nyitány, az ötödik pedig a Húzd az igát.

Lassan el is érkeztünk műsorunk végéhez, de nem feledkeztünk meg az első helyezettről, aki nem más, mint Koszika a Groovy Base Banddel. Koszikát nagyon sokszor hallottuk már, hiszen ő a Slip duóban az egyik „uno”, a másik „uno”, Kozsik Szabi mellett, így alkotnak duót. Ők is rajta vannak a PopSuli tizenhármas toplistáján. Illetve az absurdcus, azaz Demeter László partnereként is szerepel a toplistában, a Home című számmal. A Groovy Base szintén egy marosvásárhelyi zenekar, Koszika meg Szabi meg Őrs meg Bandi meg Voland, és egy kis jazzuális népzene. A dal címe Csíki Bossa, és csak néhány napja került fel a PopSuli oldalra, úgyhogy érdemes többször is meghallgatni. Szokjuk meg, hiszen fogjuk még hallani.

Vissza a címoldalraKNOCK OUT
solus.php
Hallgasd meg
Historica
Madéfalva
Hallgasd meg
Historica
Megsárgult kép
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica
Hallgasd meg
Szuszpansz
Travel Down The Winter Road
Hallgasd meg


Face Today
Freakin' Awesome (30624%)
Hallgasd meg
Historica
Kis magyar historica (83%)
Hallgasd meg
abyss
a drop of intuition (81%)
Hallgasd meg
abyss
desert sound (80%)
Hallgasd meg
Laszlo Zsolt
Tears In The Rain (Joe Satriani cover) (79%)
Hallgasd meg

Hozzászólások

LWoHH
2008-10-4 14:47
"elvu" a Lo'.. :)) szakattam ezen jopar percet :D

xara-nak
2008-10-3 10:04
Szerinted kik a legjobbak?

xara
2008-10-3 05:06
tiszta xar az egesz,nem is ok a legjobbak:P
  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező,nem publikus)

Megjegyzés

Kötelező a képen látható karaktereket beírni. (A nagybetűk számítanak)
  


Partnereink
City Rádió
Gaga Rádió
MIX FM
Paprika Rádió
Régió Rádió
Siculus Rádió
Star Rádió
VOX FM
Félsziget Fesztivál
Udvarhelyi Híradó
Csíki Hírlap
Vásárhelyi Hírlap
Defender Productions
Star Express
Caro Comp
Szüloföld Alap
Nemzeti Kulturális Alap
Impresszum | Támogatóink
Adatvédelmi záradék | (c) Média Index Egyesület | Index lapcsalád
Kontakt Sajtókitt RSS