Hozzászólások

zsuzsika
2009-12-4 09:24
Válasz Imolának
Ezen az oldalon a régi felállás szerepel, hiszen ezek a hangfelvételek velük készültek, az Karra új tagjai (persze Tamást leszámítva) a www.karra.ro oldalon jelennek meg. Bocs, a kései válaszért elhanyagolódott időközben ez az oldal.

Imola
2009-11-13 19:11
sziasztok, elnézést kérek, de van egy kérdésem... még 2005ben volt szerencsém eljutni Karra koncertre, és most, 4 év múlva ismét rátok irányul figyelmem... böngészem az oldalat és valamit nem értek... itt a popsuli oldalán Tamást leszámítva teljesen más tagok szerepelnek, mint a karra.ro oldalon. akkor mi a helyzet, kik a régi Karra tagok és kik az újak? válaszotokat előre is köszönöm!

Tamas
2009-9-15 00:05
Koszonom az ilyen jellegu hozzaszolasokat ja. Legalabb meggyozodhetem arrol, hogy jo par ember nem a zeneert jott el a koncertekre regen, hanem a tagok miatt. Maximalis tiszteletem a regi zenekar tagoknak, de ahogy Pistuka irta az ujak is kemenyen megdolgoznak azert, hogy szoljon a zenekar. Aki nyomon koveti a torteneseket eszreveheti, hogy milyen sikereket ert el az uj Karra.Nem azert dolgozunk ilyen kemenyen, hogy a multon keseregjunk.ha a zenekar tagok fontosak neked es nem a zene( s az en szereny szemelyem keves), akkor nem kell hallgatni az uj Karrat. Eljen Lakodalom Lajos :)

Pistuka
2009-8-27 22:41
Hát sajnálom, hogy nem a régi Karra tagságából vagyok, de aki ott volt Szejkén az idén s az időpontot is kibírta, az meggyőződhetett, hogy milyen irányba is tart a mostani Karra. S az új tagok mindegyike elég keményen megdolgozott, hogy szóljon tisztességesen. Én köszönöm azoknak akik eljöttek és remélem, hogy az új felállás nem kell furtonfeszt győzködje a hárdkór rajongókat(már ha vannak ilyen rajongóink).

ja
2009-8-4 16:36
nekem hianyoznak a regi karra tagok nagyon....sajnalom hogy annak vege...az elso koncerten 2005be nagyon megfogott a zene....

Tovább: 1-5 | 6-10 ... 36-39