Hozzászólások

Tóth Gabi
2010-9-28 09:11
Barátom... Aza baj, hogy rossz helyre születtél. Minden elismerésem a zenei színvonalért, csak sajnos itt a menőzés, a kihasználás, a sztárság, és az igénytelen idiótizmus megy ebbe az országban. Próbálkozz külföldön. A secret love a legszebb! Szebb jövőt!

Marijana
2009-11-10 15:29
Wanted to let you know that I really enjoy listening to your music! It is really great! Never knew that there's a such a power in you - you really do feel the music and I lost myself while listening it :-)

Lőrinc
2009-8-7 16:56
Kedves Pityu! Tudod,nem kell semmi dicsoseg,sem anyagi gazdagsag,hogy az ember elre torjon.Csak anyit akarok mondani,hogy folytasd ezt a zenet!Van benne valami ami mennyei!!!Ne nagyon hallgass a jo velemenyekre sem,de a roszra meg annyira sem,te tedd amit tenned kell.sok sikert kivanok Pityukam,es meglatod,nagy leszel!

Pityu
2009-5-27 12:41
Köszi a hozzászólásokért... Nos, igen, szeretem a harmóniát. Valahogy van, a zene nyelvén kifejezhetővé válik a korlátlan szabadság. A hangoknak igen nagy súlya van biza! ...A resurrection eléggé régi. Talán majd lecserélem a jelen lévőt egy bőgős verzióra. Csak győzzem le a dögségemet s vetessem fel. Sajnos e szám legvégén a szóló kissé elmászik a ritmusból, franc tudja, valami metronóm hiba vala, de ejj, maradjon úgy ahogy van, engem nem zavar, ad egy érdekes lebegést a számnak. Köszi mégegyszer a hozzászólást! Egészséget!

Tatar Istvan
2009-5-25 14:03
nna megint en... Huuu... A Resurrection vege. Izgalmas zenei temakat raksz ossze, tiszta dur, tiszta harmonia, az a feeling. Nagyon kiraly. Na meg ugyancsak e szam legvegen azok a "hullocsillagok" azok a csengo hangok... Nagyon klassz. Sok sikert ember! Remelem ebbol majd meggazdagodsz, ha nem egyeb lelkileg biztos igen.

Tovább: 1-5 | 6-10 ... 16-19